Ko gero, joks netikėtas skonis negalėtų nustebinti „Vilkmergės“ alaus someljė Vidmanto Čičelio. Jam yra tekę ragauti agurkų, krienų, pušų spyglių, mangų ir aitriųjų paprikų alaus, tad skonio eksperimentai – neatsiejama jo gyvenimo dalis. Kaip ir noras kuo plačiau skleisti alaus kultūrą Lietuvoje ir griauti sustabarėjusius mitus.
Blogas
Kai eini gatve ir pamatai baro ar įmonės pavadinimą, nėra sunku pasakyti jis geras, blogas ar neutralus. Tačiau jei kas yra galvojęs pavadinimus renginiams, įmonėms ar internetiniams projektams - tai didelis galvos skausmas. Kaip šį kartą tai darėme mes?
Elis kilęs iš Valonijos (prancūziškai kalbančios Belgijos dalies) buvo skirtas vartojimui aktyviausiu ūkininkavimo laikotarpiu. Įprastai buvęs lengvas, kad lauko darbininkai atsigaivintų, bet neaptingtų. Smuklėse nesunkiai galima buvo rasti stipresnių versijų.
Kai kurie žmonės galvoja, kad Brown Ale negali būti įdomus alus, nes jo pavadinimas nuobodus - Rudasis Elis. Gamtoje taip pat yra daug dalykų, kur ruda spalva nereiškia nieko gražaus. Neapsigaukime!
Iškart po naujųjų metų būna sausas laikas. Turbūt nuo gruodžio antros pusės, kai daug serialų daro pertrauką, o nauji sezonai nebūna prasidėję. Tokiu metu tenka ieškoti kažko naujo, arba seno gero. Dažniausiai viskas į gerą, nes prisikaupiu serialų ateičiai, o po to žiūri žiūri...
Nieko iš niekur neatsiranda, viskas iš tėvų :)
Ne pirma, ne antra ir... ko gero ne paskutinė Špunka.
Mėsos kukulių vieta žada mėsos kukulius ir alaus. Naujas vietas reikia pasistengti aplankyti ir išbandyti.
Visas dešimtukas labai įdomių ir vertų dėmesio serialų. Prieš tai ilgokai užtrukusi 17 dalis nesutalpino visų, todėl 18-ai liko grietinėlė. Žiūrėkite, džiaukitės, mėgaukitės.
Daugiau nei 3 mėnesių pertrauka ir labai daug detektyvų, bei mažai serialų, kurių nebežiūriu. Pakeičiau šiek tiek formątą, pidėdamas IMDB reitingą palyginimui su manuoju.
Šiaurės miestelyje vietoj boulingo atsidaręs „Cuba studija“ turi mus perkelti į Kubą! Turi ar perkelia? Apie viską detaliau.
Interjeras toks švarus ir tvarkingas, kad žmonės nepagalvoja apie barą. „Aš galvojau, kad tai kavinė“ - kalba jie. Blogai? Tikrai, ne. Kaip tik tai vieta, kur gali kiek kitaip pamatyti viską. Labai mažas - vos trys staliukai, labai šviesus ir greičiau primena tvarkingus namus.
Du kranai pilstomo alaus, plius kelios rūšys butelinio. Visas baro išskirtinumas tame, kad barmenai labai sunkiai susikalba lietuviškai. Dar vienas - jie putas iš bokalo kabina šaukštu. NEDARYKITE TAIP! Kur tas šaukštas buvo, kiek laiko jis mirkomas aluje?
TGIF, 7F yra noras pasidžiaugti vakaru po darbo dienos žinant, kad visas savaitgalis prieš akis. Buvo „Šauni vietelė“, tapo „7 Fridays“.
Mūsų namuose praktiškas kaskart iškepus vištą jos lieka kitai dienai. Kitą dieną ją galima valgyti šaltą, o galima labai paprastai paversti labai skaniu pusryčių patiekalu.