Baras. Cuba studija
Šiaurės miestelyje vietoj boulingo atsidaręs „Cuba studija“ turi mus perkelti į Kubą! Turi ar perkelia? Apie viską detaliau.
Interjeras
Reiktų pradėti nuo to, kad baras įsikūręs buvusioje bombų slėptuvėje. T.y. visas paslėptas po žeme. Labai didelis plotas įrengtas vizualiai gražiai ir būtų jaukus, jei jame būtų žmonių. Užpildyti tokią didelę erdvę sunku, o esant užimtiems keliems staliukams ir matant tokią erdvę jautiesi lyg vienas laukuose. Laukuose, kurie tikrai gražiai sutvarkyti. Graži aplinka sukelia teigiamas emocijas ir viskas toliau turi būti paprasčiau. T.y. kai aplinka maloni, žmonės būna mažiau priekabūs.
Maistas
Ragavome daug įvairaus maisto ir nė vienas mūsų nepasakė, kad buvo labai skanu. Kai kam pasisekė labiau, kai kam mažiau. Tačiau visiems (ne)pasisekė laukti maisto daugiau nei valandą. Aš valgiau Čili-mango keptą viščiuką. Toks pavadinimas, bet iš tiesų tai tik pusė viščiuko, kuriame nei čili nei mango. Dar blogiau tai, kad jis per gerokai daugiau nei valandą laiko net nebuvo normaliai neiškeptas. Tai vienas prasčiausių mano valgytų patiekalų. Pasikartosiu, kad nebuvo nė vieno patiekalo, kuriuo kažkas būtų pasidžiaugęs. Vegetarai apsidžiaugtų, nes meniu yra vegetariškų patiekalų. Pavyzdžiui: midijos, upėtakis... Sakote sarkazmas ne vietoje?
Alus
Meniu yra 14 skirtingų alų, kurių daugiausia visiems iki skausmo pažįstami vardai. Spėkite kiek iš 14 buvo realiai? Teisingas atsakymas - 6. Jei norite pasimėgauti alumi, ši vieta absoliučiai netinkama tam. JE ijums nesvarbu ką geriate, o norite užsienietiškų pavadinimų - galite apsilankyti. Daugiau apie alų neturiu ką pasakyti.
Bendras įspūdis
Įėjus buvau nusiteikęs labai pozityviai. Nustebau kaip viskas neblogai sutvarkyta. Priėjusi padavėja gana greitai priėmė užsakymą ir atnešė alų. Bet šioje vietoje viskas pasikeitė. Pasirodo tą pačią dieną vykstą protmūšis, kur susirenka daug žmonių. Matyt tai netikėta baro administracijai, nes mačiau tik dvi padavėjas ir barmeną, kuris neaišku kuo užsiimdavo, nes baras pastoviai buvo tuščias, o prie ilgokai lūkuriuodavo klientai. Man atrodo, kad barmenas pavadavo virtuvės šefą, nes maisto gaminimo greitis ir skonis sako, kad ten dirbantis žmogus užsiima ne tuo, kuo jam reiktų užsiimti. Atskirti galima buvo tik vieną padavėją, nes ji prie mūsų buvo priėjusi, o kita atrodė lyg pro šalį užsukusi klientė. Negi taip sunku sugalvoti kažkokį atributą, vienijantį personalą? Kuba atributais ypatingai dosni. Norite pažiūrėti kaip įrengtas baras - galite nuvažiuoti. Norite alaus ar pavalgyti - geriau pavalgyti express pica kioskelyje.
Vertinimas
Sunku vertinti tai, kas yra labai blogai. Nežinau kas turi nutikti, kad aš vėl apsilankyčiau šioje vietoje. Gal ją vėl pakeisti boulingas? Manęs neperkėlė į jokią Kubą. Nebent idėja ir yra tokia, kad yra viskas tik meniu, o realiai nėra, nes deficitas. 31/100
Palikite komentarą