Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

Baras. Pavadinimas

Kai eini gatve ir pamatai baro ar įmonės pavadinimą, nėra sunku pasakyti jis geras, blogas ar neutralus. Tačiau jei kas yra galvojęs pavadinimus renginiams, įmonėms ar internetiniams projektams - tai didelis galvos skausmas. Kaip šį kartą tai darėme mes?

Alaus stiliai. Saison

Elis kilęs iš Valonijos (prancūziškai kalbančios Belgijos dalies) buvo skirtas vartojimui aktyviausiu ūkininkavimo laikotarpiu. Įprastai buvęs lengvas, kad lauko darbininkai atsigaivintų, bet neaptingtų. Smuklėse nesunkiai galima buvo rasti stipresnių versijų.

Alaus stiliai. Brown Ale

Kai kurie žmonės galvoja, kad Brown Ale negali būti įdomus alus, nes jo pavadinimas nuobodus - Rudasis Elis. Gamtoje taip pat yra daug dalykų, kur ruda spalva nereiškia nieko gražaus. Neapsigaukime!

TV serialai, kuriuos žiūriu (žiūrėjau). 19 dalis

Iškart po naujųjų metų būna sausas laikas. Turbūt nuo gruodžio antros pusės, kai daug serialų daro pertrauką, o nauji sezonai nebūna prasidėję. Tokiu metu tenka ieškoti kažko naujo, arba seno gero. Dažniausiai viskas į gerą, nes prisikaupiu serialų ateičiai, o po to žiūri žiūri...

Baras. Meatballs

Mėsos kukulių vieta žada mėsos kukulius ir alaus. Naujas vietas reikia pasistengti aplankyti ir išbandyti.

Baras. Cuba studija

Šiaurės miestelyje vietoj boulingo atsidaręs „Cuba studija“ turi mus perkelti į Kubą! Turi ar perkelia? Apie viską detaliau.

Baras. Alaus pirkliai

Interjeras toks švarus ir tvarkingas, kad žmonės nepagalvoja apie barą. „Aš galvojau, kad tai kavinė“ - kalba jie. Blogai? Tikrai, ne. Kaip tik tai vieta, kur gali kiek kitaip pamatyti viską. Labai mažas - vos trys staliukai, labai šviesus ir greičiau primena tvarkingus namus.

Baras. Monstro

Du kranai pilstomo alaus, plius kelios rūšys butelinio. Visas baro išskirtinumas tame, kad barmenai labai sunkiai susikalba lietuviškai. Dar vienas - jie putas iš bokalo kabina šaukštu. NEDARYKITE TAIP! Kur tas šaukštas buvo, kiek laiko jis mirkomas aluje?

Baras. 7 Fridays

TGIF, 7F yra noras pasidžiaugti vakaru po darbo dienos žinant, kad visas savaitgalis prieš akis. Buvo „Šauni vietelė“, tapo „7 Fridays“.

Kepta vištiena pusryčiams

Mūsų namuose praktiškas kaskart iškepus vištą jos lieka kitai dienai. Kitą dieną ją galima valgyti šaltą, o galima labai paprastai paversti labai skaniu pusryčių patiekalu.

Švyturio metų projektas - Compass Imperial Stout

Visada yra lengva vertinti, kai kažkas išvardina skonius, kvapus ar kitas savybes. Tada dauguma juos pradeda jausti, o kai kurie pradeda aiškinti, kad to nėra. Ir labai dažnai galima suklysti. Tačiau jei kažkas pasiūlytų apibūdinti alų ir neduotų jokių užuominų, dauguma apibūdinimų apsiriboja iki 5 žodžių. Bet viskas pasidaro kur kas paprasčiau kai reikia pasakyti patinka ar ne.