Kadangi parduotuvėse nebesimato, spėju, kad Tauras užraukė Gyvo alaus gaminimą. Ir kada gi suprasime, kad Gyvas alus turi būti pilstomas. O kadangi pilstomas kainuoja 2 kartus pigiau nei gyvas buteliuose, tai konkurenciją atlaikyti labai sunku. Dabar Tauras bando Nefiltruotą alų. Deja, jis yra per stiprus (7,7%) ir todėl, galiu spėti, kad nebus labai populiarus. Matysime. O skonis niekuo neiškirtinis, bet ir neblogas.
Alus
Utena bando vėl atgaivinti savo Auksinį alų ir vėl pradėjo pilstyti į butelius. Kadangi Utena nori kažkaip išsiskirti - pilsto į skaidrią tarą, o tai reiškia, kad alus turi būti visiškai negyvas. Toks ir skonis.
Stiprokas.
Neblogas, kaip ir visi Vilniaus alaus gaminiai. 6,8%.
Tamsusis Rinkuškių alus. Stiprus - 8%.
Eilinis alus.
Nustebino šitas alus savo skoniu. Aš nepajutai jo stiprumo. O jis net 8%.
Ant laužo kepto miežių salyklo kvapo. Na įdomu pažiūrėti kaip ant laužo kepą salyklą šitam alui. Skonis tikrai neblogas ir įdomus. Nusipirksiu kada dar kart :)
Kaip ir dauguma Rinkušių alaus rūšių - joms trūksta skonio ir išskirtinumo vieno nuo kito.
Pats silpniausias - trečiokas (5,2%). Deja, skonio nedaug.
Jau 7% stiprumas.
Stiprokas - 8% alus. Ko gero sodriausio skonio iš visų šios serijos.
Kadangi tamsusis alus vadinasi Port Night, tai gal šviesų reikėjo pavadinti Port Day? Žinoma, kad dieną gerti alų yra keistoka :) O skonis tai silpnokas
Biržiečių alų pamenu iš savo vaikystės. Tačia utuo metu nelabai skyriau skonio. Dabar šis alus beveik niekuo nesiskiria nuo kitų Rinkuškių rūšių.
Labai gražus pavadinimas - „Night“. Tamsus Rinkuškių alus turi tikrai daugiau skonio nei šviesus, todėl jei pirksite Rinkušių - pirkite tamsų.