Cookie Consent by TermsFeed

Blogas

ixaon

iš serijos „ixaon“:

2005-06-16
Belieka tik atnaujinti puslapį, tuo nutildant kai kuriuos gerai apmokamus lordus Hau-Hau- o tie skalambija, esą mūsų dizainas kopijuotas. Savaime aišku, šmeižtas, bet argi lordai Hau-Hau kada nors sakė tiesą? Nebent vaikstėje, kai mamų ant puoduko prašėsi... O gyvenimas eina - ir kartu su juo žygiuoja literatūrinės laisvės vėliavnešys - ekuryba. Darbas, kurį pradėjome, pasiteisino. Mes žengsime pirmyn, įveikdami visus įmanomus ir neįmanomus sunkumus, nes kiekviena kliūtis tik stiprina norą nešti laisvę, kiekvienas sunkumas tik dar labiau skaitina norą nugalėti.

Klausimas tiems, kas skaito: kaip galvojate, ar įmanoma situacija, kada prieinate prie silpno žmogaus, jį užmušate visų akivaizdoje ir nueinate, nes nė vienas policininkas, nė viena prokuratūra ar STT jūsų nepalies? Tiems, kas sako - "ne, tai neįmanoma" atsakau - gerbiamieji, atsilikot nuop gyvenimo. Žmogžudytsė JAU įteisinta. Legalu. Vieša. "Kaip?" - manęs paklaus - "kas legalizavo? kada? Kokie basajevai?". Visai ne basajevai o didžiulė valstybė - JAV, leidusi užmušti savo pilietę Schiavo.

www top

gavau šiandien laišką:

Laba diena,

Birželio 17d. (penktadienį) 17:00 Vilniuje, Vilniaus g. 33 vyks 10-tojo www svetainių čempionato apdovanojimų ceremonija. Renginyje dalyvaus geriausi Lietuvos www svetainių kūrėjai – čempionato nugalėtojai, bus skaitomi pranešimai apie web standartus, informacinių sistemų kūrimą ir paieškos sistemas.

Svečiai bus vaišinami vynu, vaisiais, įvairiausių rūšių sūriais (sūrio puota!).

Maloniai kviečiame dalyvauti.

isd

dalyviai:
kas - įmonė, kuri nuo 2002 m. užsiima interneto svetainių kūrimu, hostinimu ir pan. joje dirba virš 10 žmonių. bent taip apie save pasakoja.
mes - įmonė iš principo teikianti labai panašias paslaugas.
x.lt - svetainė apie kurią eina kalba.

vakar mes gavome laišką nuo kas projektų vadovo. jis klausė kodėl neveikia x.lt svetainė. mes pasižiūrėjome kas per svetainė ir kur ji hostinama. atsakymas buvo toks:

jums reikia kreiptis į kas

labai susipynęs siužetas gavosi :)

alus

nutariau sumažinti išgeriamo alaus kiekį. tiesiog eilinę dieną namie vienas kurį laiką negersiu. leisiu apsivalyti. kažkaip toks vaizdas man susidaro, kad dalis manęs yra alus. o čia jau negerai. visiškai negerti tai jau perdaug man sudėtinga būtų, bt gerokai sumažinti dozes manau, kad pajėgsiu :)

dantis

nu vakar nuėjau skubiai pas dantistę. priėmė be eilės, kaip su skaudančiu. padarė nuotrauką, pasižiūrėjo ir užplombavo. 52 lt. dar šiek tiek skauda kai sukandu, bet jau nebeiškeltas. ot gerai gi.

vjos as

na va. mūsų organizacija įstojo į vilniaus jaunimo organizacijų sąjungos „apskritą stalą“. o kaip trumpai skamba :) kažkaip vienas iš savivaldybės tarybos buvo, tai labai piktas. matyt kultūra jam nepriimtina ir atrodo nereikalinga. iš viso dabar ten 32 organizacijos. viena rusakalbių kultūra užsiima, ir mes kultūra rūpinamės. didžioji dalis ten politinių organizacijų ir studentų atstovybių.

o šiandien labai skauda dantį. nuo penktadienio šiek tiek paskaudėdavo, o šiandien labai. tai eisiu pas dantistę.

Tekstai: trys

tik trys:
vienas, du trys

kai keturi:
vienas, du, trys, keturi

taip mokau tave skaičiuoti

o tu mane - juoktis

www perliukai

radau nerealiai gerą puslapį: www.smuikas.lt.

uab „smuikas“, paveikslėlis su laikrodžiu, o prekiauja kosmetika.

pirmame puslapyje užrašytas tekstas su išnaudotomis visomis jų fantazijos galimybėmis:
1. tekstas parašytas paryškintas (bold)
2. tekstas palinkęs (italic)
3. tekstas pabrauktas (underline)
4. tekstas parašytas gražia rožine spalva
5. tekstas šiek tiek išdidintas
6. na ir tekstas parašytas didžiosiomis raidėmis

o viską vainikuoja esantys visi trys meniu punktai:
1. svečių knyga
2. foto albumas (be foto)
3. pokalbių kambarys

na, žinoma, yra ir paieška. teksto daug - yra kur ieškoti.

alekna

vakar vingio parke 10 rimčiausių disko metikų mėtė. na vistiek įdomu buvo pažiūrėti. na kaip ir pridera - rimčiausias laimėjo. estukas pirmam etape buvo geriausias: 64,83 (atrodo). na o antrame alekna parodė kas ir kaip: virš 67 m. :)

p.s. o čia juokas vienas:
moldavijos mokslininkai nustate, kad daugiausiai vitaminų yra... vaistinėse.

serveris

na ponas mickonis gal ir pabijos ištrinti info serveryje, bet sustabdyti apache nepabijojo. ir numetinėti ragelį kai skambinu irgi nebijo :) Na nebedaug čia liko su juo terliotis. gera ta jo įmonė. ir klientai vargšai, kai juos dursto...

mickonis

pranešiau, kad rytoj iš mickonio iškelsiu serverį. gavau labai įdomų pranešimą:

Dar vienas dalykelis - serveriukas pries atiduodant bus pilnai istustintas, tai Jums reiketu nusiteikti ir pilnam softo suinstaliavimui.

ne gana to, kad žmogus naudojosi ne savo serveriu, man apie tai nieko nesakė, tai dabar drįsta aiškinti, kad ten yra prikišto daug jo dalykų ir taip paprastai neišeina jų išmesti. todėl teks visą sistemą ištrinti ir man atiduos tik tuščią serverį.

labai nemėgstu tokių dalykų, bet teko imtis tiesioginių grasinimų. manau, kad jie turi jį atvesti į protą. kitaip jis nebesupranta ir vardan „zapadlo“ nori ištrinti viską iš serverio. tiesiog trūksta žodžių ir tiek...

rasyk.lt - tai blogis

čia dar šiek tiek kokie rašykai negeri:

2005-06-06
Nežinau, kas ir kuo užkišo IXAON burną, bet kad ne pačiu švelniasiu būdu, neabejoju... Perskaičius pasidarė įdomu, koks procentas rašykų yra prisiregistravę e-kuryboje? Ne eilėraščiams publikuoti, bet reikiamu laiku ir reikiamoje vietoje pareikšti savo [praleistas keiksmažodis] nuomonę?... Kiek jų šmirinėja music.lt ?


o čia dalis komentarų:

The_Wicked_One
as rasykuose nesedziu bet man jie niekada nepatiko. todel ir nesilankau is vis ten.

ajste
ash ir nesuprantu. man rashykai irgi per gerkle lenda su sawo komentais. keista, kad jie ish kiekwieno kurinelio rejkalauja tobulybes, bet ash ir pati esu ju dalis (noretusi tuo tiketi. didzhiosios dalies mano rashliawu jie wisgi neishtryne). pasakyk man kas yra? kodel tu ju taip nekenti. o taj jau wisaj susimaishiau. beje IXAON man rodos wisai neblogai komentuodawo. kiek pamenu.

Mirtis
pasipūtėlių, nieko daugiau aplink save nematančių, irštva. nekenčiu rašyk.lt!!!

darkshadow
žinot, paskaičiau vargos komentarus... išsprūdo - nu, pyzdec... pažiūrėkit - jis jau perkopęs savo šėliojimo laikotarpį "smirdi" , atsiprašant, oi... t.y.: sėdi internete ir gadina kitų besiskleidžiančias kūrybines mūzas. Įtalpina į "Rašyk" rėmus ir dar reiškias taip, lyg būtų kokia nuostabi siela, asmenybė ar dar kas, kuo tikrai jį nepavadinsi. Na, nejaugi jam gaila duot erdvę vaikams pasvajot, pakurti? ne! Jis geriau seniškai bumbės kaip kas turi rašyt. Absurdas!!!! Tragedie pour varga... (atleiskit už gal neteisingą prancūzų...)

ballsas
kartą per savaitę užeinu, užmetu akį į svarbiausias naujienas ir įvykius... kartais pastebėjęs protingus ir ten nesuprastus autorius čia pakviečiu... kūrybos ten, gink dieve, nededu, nediskutuoju diskusijose ir kitame rašykų gyvenime nedalyvauju... manau, kad to negalima pavadinti sėdėjimu ir tuo labiau pastoviu...

telefono skambutis

važiuojant namo skambina man telefonu. numerio nerodo. pokalbis maždaug toks:

- klausau.
- labas. kaip sekasi?
- gerai sekasi.
- tai ar žinai kas skambina?
- ne.
- tai kaip čia nežinai? neatskiri net iš balso?
- na... ne.
- nu va. tai tada viso.
- viso.
- nu tai negi tikrai nepažįsti?
- na... ne.
- nu ir gerai. viso.
- viso.

grįžau namo. vėl skamba telefonas. vėl nerodo numerio.

- klausau.
- tai ko neatrašai?
- o ką turėčiau?
- nu tai negi nenori susipažinti?
- na... ne.
- nu ir viso.
- viso.

tai va taip dabar jaunimas pažindinasi. ant stuobrio užsirovė...

čia priėjo ... ir tarė

nauja rubrika. tikiuosi, kad netingėsiu ir nepamiršiu jos pildyti. čia vargos idėja ir už tai jam ačiū. taigi, kelias įvedžiau linksmumo dėlei, po to žiūrėsim kaip čia bus. jei tik linksmintojų netrūks tai viskas bus gerai.