Cookie Consent by TermsFeed

Apie maisto gaminimą ant ugnies

Vieną dieną sugalvojau, kad mano šašlykinė gali būti naudojama ne tik šašlykų ir kepsnių kepimui, bet ir kitokio maisto ruošimui. Kaip dažnai darau - išlaukiau porą savaičių, bet mintis neišblėso. Nuvažiavau, nusipirkau didelę aukštais kraštais keptuvę ir išsikepėm bulvių. Po to kiaušinienę, blynų... Ir tai yra labai gerai. Neaiškinsiu, kad maistas kitoks, kad jis geresnis ar pan. Jis yra toks, koks yra. Geriausia visame šitame dalyke, kad kol gaminamas maistas - visi gali būti kartu. Nereikia vienam būti virtuvėje, o kitiems lauke laukti išsižiojus. Visi dalyvaujame, visi kartu džiaugiamės ir bendraujame!

Realiai tam tereikia poros skersinukų ir keptuvės, jei jau turite šašlykinę.

Palikite komentarą



Komentarai
  • r.

    Skaniausi blynai - lauke kepti. Niekada nenaudojom saslykines ar kito atviros ugnies saltinio. Paprasta elektrine nesiojama plytele, padeta ant tvirto pagrindo - puikus variantas.

    Skanaus gaminant ir pietaujant lauke!