Dienos
Viskis
Turėjau kolegą Povilą. Jis užsikirtęs ant viskio buvo. Visada visiems aiškino kaip jėga yra geras viskis. Gero viskio paprasčiausia savybė - kaina. Sakė, kad virš 60 Lt kainuojantys viskiai yra visi geri.
Tuo metu negėriau viskio, o paragavus gerti jį ar degtinę man būdavo tas pats. Laikui bėgant viskas keičiasi :)) Dabar kartais vakarais su dideliu malonumu išgeriu viskio. Grynas jis man per aitrus. Su ledais, dingsta viskio aromatas. Geriu skiestą su vandeniu. Tada man puikiai atsiskleidžia skonio sąvybės.
Beje, paragavus pigesnių ir brangesnių viskių, skonis tikrai skiriasi.
Kritikuokite mano požiūrį į viskį :)
Antanas
norėčiu jus sukritikuoti sere:)
Edison
rekomenduoju pasimegauti Glenfiddich, Glenmorange arba Bowmore, nebutina maukti iki butelio dugno, taciau po truputi puikiai galima paskanauti
petras
geras viskis yra tik tas kuris yra nemaišytas gamyboje ty "single malt".
mn
siaip visi amerikoniski viskiai gaminami is kukuruzu, ir si zaliava yra pati pigiausia, nors skonis tikrai subtilus, kukuruzu nesijaucia:), kita rusi gamina is cukriniu nendriu, galiu pazymet kad visai neblogai nuteikia gomuri, viskis kuri geriau buvo sviesus ne toks irudes kaip kiti. ir jau skaitomas geriausias viskis taip vadinamas "skotiskas" gaminamas pridedant i visa ta broga kazkokiu tik skotijoje auganciu ant akmenu samanu. o siaip tai tik pirmas antras stiklas dar kazkokia racija uzsimena apie skonio ir tradiciju paisyma, veliau tai patampa tik medziaga marsrutu butelys- taure- gerklele, ir baigiasi "ipilk dar jei liko".
eewl
svarbiausia - nepadauginti. kad nekiltų bereikalingų problemų ir bėdų pačiam ir aplinkiniams. šitas toli gražu ne visiems pavyksta
rudalevicius
geriau už degtinę, o ypač degtinę su ledu (skaityk skiestą vandeniu) ir kokiu laimu ar citrina nieko nėra. viskį gerčiau tik tuomet jei nebūtų degtinės tada irgi skiesčiau nes grynas jis tai nežinau kam skirtas, gal škotų šachtininkams?
Donatas
Johnny Walker - Black label... man asmeniskai is biudzetiniu sitas labai neblogas...
viskio megejas
labiausiai man patinkantis is pigesniu yra Jack Daniels
Povilas
offtopic: uzdek komentarams nl2br() :)
Povilas
as tai kazkaip pagal nuotaika ir aplinka kur esu renkuosi kaip gerti, su vandeniu ar ledukais ar gryna. tik dar gali buti jei vanduo koks prastas is krano, tai tik viski gali sugadint :) pastaba: sakiau, kad virs 60lt ne tai kad geri, bet bent jau galima ragaut. nes visi tie pigesni tai tikras brudas. galbut todel, daugelis paragave tokiu ir nusprendzia, kad nemegsta viskio :) man asmeniskai dabar turbut is "biudzetiniu" iki 100lt labiausiai patinka Jameson. p.s. sveikinu atradus sita gardėsį :)
Tomas Markauskas
++ už skiedimą vandeniu :)
na
as uz brendi gal jei rinktis tuos tamsesnius:)o kda cia geriau AIST 79gamybos:)geras dalykas:)
studentas
Tai rasyk rasyk koki skanauji