Cookie Consent by TermsFeed

Virti žirniai

Man patinka virti žirniai su spirgais. Retokai juos valgau kavinėse, nes ten juos visada pašildo mikrobangėje. O pačiam verdant reikia nepatingėti juos išmirkyti. Tokiu atveju jie nesuverda ir nebūna košė.

Dar mėgstu kiaulės kojas, ausis, uodegas. Kai kas mano, kad tai yra atliekos, o man žiauriais skanu  :)

Palikite komentarą



Komentarai
  • dainius

    na nenumire nei vienas :)

  • manc

    mirkyti zirniu nereikia.. pirkite is norfos pigesnius skaldytus zirnius - bus geresne isvirtu kokybe. svarbiausia nepasimazinti kepant spirgus (smulkinta sonine) druskos ir juoduju pipiru ;) svogunai reikalingi taip pat (pakepinti.. kuo daugiau - tuo geriau :)) ziurekite, kad nepritruktu alaus :)))

  • Lee

    tuoj pats pasigaminsiu

  • jonasss

    zirniai su alum tinka prie gero krepsinio :)

  • arturas

    alus butinas prie siu patiekalu, kitaip raizys pilva ;)

  • robertas

    virti zirniai su spirguciais skaniausi buvo aludej kaune apynelis 1984 metais prisimenu lig siol

  • Kkk...

    Sveikiausias maistas... :D

  • arta

    nebutina mirkyti,reikia kapronineje kojineje virti niekada nebuna kose,o spirgiai prie zirniu su keptais svogunais tai jega.Isbandyta

  • Markys

    Mmmmm, kaip skanu, cia kaimiskas delikatesas =]

  • Spicy.lt

    kiaulė, alus ir žirniai yra nepakartojama! ;)

  • san

    Pirmąkart apie tokius girdžiu... Valgoma??