Cookie Consent by TermsFeed

Seimo rinkimai 2008

Atlikau savo pareigą ir prabalsavau už, mano manymu, mažiau blogą partiją - Tevynės sąjungą.

Šiemet pirmas kartas kai neatnešė balsavimo lapelio. Ne tik man, bet visam namui. Iš tiesų manau, kad jų galėtų niema nenešti, bet spėju, kad kažkas gavo pinigus, o išnešioti patingėjo.

Prieš einant balsuoti paskaičiau Račo bloge apie tai, kad galima juk visai neimti balsavimo biuletenio. Buvau suplanavęs sugadinti balsavimo už elektrinę biuletenį, o dabar paprastesnis variantas. Aš manau, kad apie tai reikėjo galvoti tada, kai prisiėmėm tokius įsipareigojimus, o ne tada kai atėjo laikas uždaryti.

Kol aš stovėjau koridoriuje ir kartojausi kandidatų sąrašus (namie buvaujau peržiūrėjęs), praėjo Baltijos televizija. Kai priėjau atsiimti balsavimų lapų, jie jau filmavo. Pasakiau, kad man nereikia balsavimo lapo už atominę, nes nenoriu balsuoti. Sako: „Tai jūs vistiek paimkite“. Pakartojau, kad nenoriu balsuoti. Sako: „Tai jūs sugadinkite ir įmeskite“. Tada pasakiau dar kartą apie nenorą balsuoti ir apie tai, kad nebenoriu jog mane verstų tai daryti. Spėju jei ne kamerą, būtų kitaip, bet lapelį patraukė ir nusiramino.

Po to turėjau garbės pasakyti apie šį nepasitenkinimą į kamerą. Tai gal dabar per teliką parodys  :)

Palikite komentarą



Komentarai
  • Originalas

    taigi dabar neįvyko referendumas per tokius.. tarkim būtume nubalsave teigiamai, tai blogiau gi nebūtų vistiek.. gal išpeštų dar kelis metus, o mums tik pliusas už eksportuotą energiją + dar tiek pat milijardų sutaupytų ant elektros.. O dabar uždarys, ir ne tik elektra pabrangs, bet kitos prekės, kadangi didesni gaminimo kaštai.. Nors šiaip "visi prieš" žinojo, kad praloš, todėl gal ir tipo visus apgavo nebalsuodami, kai neįvykęs referendumas tas pats kas ne..

  • tomuco

    nemani,kad tavo balsu galėjo pasinaudoti. juk pasirašiai, kad paėmei biuletenį, o realiai jis buvo nepaimtas. bet kas galėjo už tave prabalsuoti ir įmesti tą biuletenį.

  • TJB

    Siaip jeigu neimeti lapelio- tai nesi priskaiciuojamas prie dalyvavusiu skaiciaus. Jeigu imeti sugadinta, tai jau referendumo dalyvis esi.. Jiems reikejo tuos 50% surinkti :)

  • ???

    siaip jau teisiskai: kadangi trys balsavimau turi buti ir trys parasai, bet kazkodel si fakta visi megina nutyleti.. tada nebutu buve tokiu nesusipratimu kaip Vidmantui, nes imdama bileteni pasiraytu ti uz ta uz kuri pasiimi.. o is sis referendumas neturi jokios reiksmes, nes jis reikalingas tik derybininkam, kad sie galetu pasakyti, musu tauta nori arba nenori...

  • SMALSUTIS

    "tai reikėjo galvoti tada, kai prisiėmėm tokius įsipareigojimus, o ne tada kai atėjo laikas uždaryti." Kiekviena sutartis turi mazorinis aplinkybes, prie kuriu sutarties vykdymas nutraukiamas... paziurek savo kredito sutarty, net bankai tokias turi. Stichines nelaimes ir panasiai... rusai ir ju itaka ir naftos kaina uz bareli 160USD yra totali beda ir nelaime... paciai ES geriau uzdaryti veliau, 1 mljarda euru gales skirti kokiam bankeliui gydyti nuo krizes...

  • Auris

    As tai sugadinau, mano manymu, isreiksdamas tokia pat nuomone, kad jau viena kart nubalsavau tai kas per nesamone dar balsuoti. Kad neimti tai nepagalvojau... ;)