Cookie Consent by TermsFeed
Komentarai
  • daivasgg

    jeigu ten indenas... na tai kunigas geriausiu atveju... ziurek atidziau... kailine kepure su fazano plunksna ir mushkietos uz juostos

  • Siglas

    Ir mano priklauso miesto savivaldybei

  • Virgis

    Tai gal man tadu pasiseke?...

  • vytas911

    man pačiam kaip buvo - pasidariau kadastrinius matavimus, einu į statybų inspekciją. Ten būten tos seniųnijos specialistas atostogauja. Ateinu po 2 savaičių. Sako, o čia pas tave vieno parašo trūksta iš savivaldybės. Einu ten, ten gaidelis sako, kad jis savo parašą dės, kai uždės vyriausioji architektė. Ji atostogauja. Ateinu po savaitės. Pasirašo. Gaidelis irgi perkreiptu veidu pasirašo. Einu dar kitą savaitę į statybų inspekciją (nes priėmimo dienos tik dvi per savaitę, ir jau praėjo). Žiūri tikrina, nu sako kaip ir viskas gerai, ir staiga - o tavo kadastriniai matavimai padaryti jau daugiau kaip prieš mėnėsį, o jie tik mėnėsį galioja! Wtf, viena vertus tai kaip suspėti per tą mėnesį kai jūs atostogaujate, kita vertus tai ką tas namas pasikeis per tą mėnesį kažkaip ar ką? Ar jau iš kitos pusės žiūrint, jei jau norėsiu tai aš bet kada ten galėsiu pakeitimų pridaryti, o čia gi negalutinis pridavimas, tai dar dešimt kartų patikrinsit... Nu bet kažkaip matyt jis pats suprato, kad su mano bakūže nėra ko manęs stumdyti ir tikėtis kažkokio kyšio tai pasirašė...

  • vytas911

    ir tam gaidžiui kuris nepasirašė čia atrodo tokia smulkmena, o tamstai kelios savaitės papildomo stabdymo (o kalba juk eina apie statybas, kurioms orai ne paskutinėje vietoje), nervų, važinėjimo, atsitraukimo nuo savo darbų... O dabar padauginkime iš einančių žmonių skaičiaus kuriems tai higienistas "pamiršta" pasirašyti, tai koks kitas "specialistas"... Ir stumodo tokia specialistų saujelė visus žmones kur nori. O Kirkilas sako, kad korupcija mažėja...

  • Remyga

    Sistema sukurta tam, kad tarnautu ne piliaciams, o atvirksciai, valstybes tarnautojui, kuris be kita ko dar gyvena uz musu visu mokesciu moketoju pinigus.

  • nuolaida

    Na aš ne rajono, o miesto savivaldybėje.

  • Siglas

    Kadastrinius Vilniaus mieste šalia Salini9nkų sutvarkė per kažkur tai pusantro mėnesio...

  • Virgis

    Siandien pridaviau popierius statybu leidimui gauti i Vilniaus r. savivaldybe. Pats turbut ten pat pridavinejai? Greziniui salygu savada isdave per 1 menesi... Sklypo kadastrinius Vilniaus r. zemetvarka sutvarke tik per 9 menesius. Kai gausiu statybu leidima, parasysiu.

  • Skull

    Jei žmogui kažkas juokinga - kodėl jis to negali parašyti? Ir kodėl aklai turiu tikėti Biblija, Koranu ar Dhammapada? Ne viduramžių laikais gyvenam, atsibuskit pagaliau kai kurie :)

  • dzejus

    hm, kazkaip praktiskai netekos us tuo susdurti. va, nuo rugsejo penktas vis dar veza uzsakyma kurjeriai. zadejo siandien bet vis dar nesirodo..

  • Tomas..panevezys.

    Nerekalamuosiu siurblio kuri turiu,, bet namo ishlaikymas metam 3000 lt,, visas namas ant elektos,, zodziu,, skaichiuoki,dalinkt, bet manau su dujom per pus daugiau,, zodziu atsipirkimas po keliu metu,neskaiciuojant kad dujos brangsta kelis kartus o elektra keliais centais,, kas liechia siurbli,, pasakychiau taip:..pirkau ji is firmos su garantija,17000 lt.14 kw.namo plotas 170sildomo plt.,,o visa kta samdziau pats. zodziu viso stovi 36 tk. jei kas pakomentuosiu.. [email protected] neatstovauju jokiai firmai,. tik man gaila malkininku :):)

  • Gerda

    Kancia.Varksai gyvunai.Ipas baltos meskos vanduo rudas prisiktas primistas.Krc.,o krokodilai isviso kai juru kiaules namelis o tai sudinas givenimas.

  • ai

    negali būti. klaidingas sapnas. juk čia Lietuva.

  • ai

    pritariu PinkCity. patogumas vistiek dažniausiai nugali. taigi, kai barzda ims maišyti vaikščiojant [pinsis tarp kelių ir pan.], ar joje vis užsiliks vakarienės likučiai, gal tuomet atsiras noras išbandyti ką nors kitą.