Dienos
Kepta vištiena pusryčiams
Mūsų namuose praktiškas kaskart iškepus vištą jos lieka kitai dienai. Kitą dieną ją galima valgyti šaltą, o galima labai paprastai paversti labai skaniu pusryčių patiekalu.
Supjaustykite smulkiai vištieną ir pašildykite ant sviesto. Būtent sviestas duoda puikų naują skonį. Baigdami šildyti pabarstykite petražolėmis, šalia sudėkite per pusę padalintus pomidoriukus, kad pašiltų ir jie. Pašildyti pomidorai įgauna kitokį, saldesnį, skonį.
Paprasta, greita ir labai skanu. Jei tokį patiekalą pasigaminsite vakarienei, jis puikiai tiks su salykliniu šiek tiek saldoku, tropiniais vaisiais kvepiančiu nestipriai apyniuotu alumi. Angliškasis Pale Ale ar net belgiškasis witbier turėtų puikiai tikti.
Palikite komentarą