Alus
Duvel
Gavau šį alų lauktuvių. Na pavadinimas labai girdėtas. Labai graži taurė. Na iškilmingai atsidariau, prisipyliau taurę. Vien putos. Turbūt to alaus pagrindinė savybė yra putos. Skonis paskutinėj vietoj. Alus tikrai neskanus. Gerai išdirbtas įvaizdis ir... viskas.
prasalaitis
ant etikete parasyta, juk geriausias kai jo temp +5..8 diapazone,kai geriau salta, tai stiprumo nesijaucia, kai silta +16, tai stiprumas uzgozia jo skoni. nors jis vienas is populeresniu beelgijoj alu, nera labai kazkoks ypatingas, va Afligiemas, va ten tai alelis..11 is 10 :)
Ne i tema
Šiaip rekomenduočiau paragauti Rodenbach - raudonai-rudojo alaus. Skonis kaip raudono vyno, bet tuo paciu alus. Ypatingai jis ten raugiamas ir pan... Kazkaip pasigedau jo tarp sitiekos belgisku alu :)
AEYO
Nėra jis neskanus, tiesiog gėrėt arba šilta, ir jis smirda spiritu arba extra šalta ir buvo tiesiog beskonis ar kartus. 9-11 laipsniu idealu šiam alui, ir tikrai skonis atsiskleidžia pilnai ir jis lyginant pavyzdžiui su "Chimay" yra lygiavertis,man netgi geresnis. Na ir aišku nereikia jo maukti kaip Utenos alų kokį, jį reikia gurkšnoti. mėgautis :) Man užtenka tokio buteliuko visam vakarui ir patikėkite tikrai jis geriasi ilgai :)
gytaliuks
sudinas alus i tau proto nier asile
Aidoleris
Jei nemokat pilti,tai visi putos. Isskirtinio putojimo nepastebejau,o skonis tikrai isskirtinis.Skaniausias kai saltas ir kai lauke karsta,arba pirtyje labai tinka.O tie jo 8% tai tikrai nesijaucia,su LT alumi nepalyginsi.Visada jo parsivezu is Belgijos. Labai skanus alus.Ragaukit chebryte ir megaukites:)
Dainius
Jioa sito irgi belgijoj geriau, bet buvo kitokia etikete, stipresnis, t.y. labai stiprus, nes kale i galvele, plius teisybe, saltas slyksciai neskanus...
Arnis
Jau putoti tai jis myli, tas tiesa... :) Siaip tai Duvel vienas labiausiai man patikusiu alu.. Cia rimtas :) Jo keistumas yra tame, kad jis visiskai neskamus kai saltas. Ten kazkas [berods] apie tai ir ant etiketes parasyta. Kai nesaltas jis pasikeicia neitiketinai.